First Stop Vejle dæk & udstødning

Din lokale dæk- & autoservice specialist

Hvem er Vejle Dæk & Udstødning?

Hos Vejle Dæk og Udstødning finder du pt. 3 uddannede mekanikere, som står klar til at hjælpe dig med din bil. Virksomheden og dets tilhørende autoværksted har eksisteret siden 1991, hvor det blev stiftet af Erik Møller. I 2013 blev mekaniker Morten Sjøberg medejer af firmaet. Når du kommer til Vejle Dæk og Udstødning med din bil, så gør vi altid vores bedste for, at du får en god oplevelse med os.

 

Med os har du altid fagfolk i ryggen

Vores faglærte medarbejdere udfører alle former for reparationer, og vi tror på, at det er nødvendigt med faglærte kompetencer for at kunne yde den bedste service.​

Hos First Stop Vejle går vi op i god service. Dette indebærer en god dialog med hver enkelt kunde og et smil på læben. En bil er ikke blot en transportgenstand men en vigtig del i mange menneskers liv. Derfor kender vi til vigtigheden af at passe godt på din bil, og vi stoler på, at du har tillid til os.

 

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere om os, og hvad vi kan tilbyde, så kontakt os i dag, eller udfyld formularen med din henvendelse. Ring til os på telefon 75 71 26 22 eller send os en mail på [email protected].

 

Øvrige services

Hos First Stop Vejle har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel 

Vi forhandler alle de førende dækmærker