Bremse­service

Slidte bremser er farligt for både dig og dine medtrafikanter

Vidste du, at for at få den optimale sikkerhed, så rådgiver vi til at få renset bremser hvert halve år?
Det danske klima er kendt for regn, sne og salt på vejene. Det hårde klima påvirker din bil og dermed også dine bremser. Derfor kan der sætte sig skidt og møg i bremserne, som kan påvirke bremsernes optimale ydeevne. Vores mekanikere kan derfor skille dine bremser ad og sikre os at de bremsedele bliver renset, smurt og udskifte de slidte dele. Vi opretholder fabriksgarantien ved at følge forskrifterne fra fabrikken, når vi udskifter de slidte dele.
Ved bremseservice er du garanteret bremser som virker, når du skal bruge dem.

Lad os undersøge dine bremser

Ved hyppig bremseservice vil du opleve, at dine bremser ikke bliver slidt ligeså hurtigt og giver derfor en længere levetid for dine bremser.

Hvis du hører mislyde fra dine bremser eller ved nedbremsning oplever stød i bilen, så råder vi til, at du kontakter os hurtigst muligt. Er du derimod i tvivl om din bil har behov for bremseservice, så vil vores fagfolk gerne rådgive dig godt på vej.

Vi forhandler alle de førende dækmærker

Øvrige services

Hos First Stop Vejle har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel