Auto­service

Byens bedste priser på Autoservice 

Et kvalitetsstempel til din bil

Hos First Stop Vejle tilbyder vi to former for autoservice: basic & udvidet

Det basic autoservice: Ved det mindre tjek kontrollerer vi bilen visuelt, hvor vi kontrollerer kritiske kontrolpunkter og foretager udskiftning af olie samt oliefilter. Vi anvender naturligvis en kvalitetsolie, der er god for bilens motordele.

Udvidet autoservice: Det store serviceeftersyn indeholder det samme som det lille eftersyn, men her skiller vi også dine bremser ad, hvorefter vi renser og smører dem, så de yder maksimalt. Vi skifter samtidig luftfilter og justerer vigtige dele. Kort sagt får bilen en grundig inspektion, så den atter kører optimalt.

Ved begge eftersyn anvender vi naturligvis de seneste moderne redskaber og præcist aflæsningsudstyr, så vi kan tilbyde autoservice i særklasse.

 

BASIC
AUTOSERVICE

UDVIDET AUTOSERVICE 

Øvrige services

Hos First Stop Vejle har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel 

Vi forhandler alle de førende dækmærker