Autoværksted

Hos First Stop Vejle er ingen reparation for stor, og ej heller for lille.

Autoværksted med service i top

First Stop Vejle, er et professionelt autoværksted i Vejle med speciale i ​dæk​ og udstødning. Vi sætter kvalitet og kundeservice i højsædet.

På vores dækcenter & autoværksted kan vi servicere alle mærker og modeller – uanset alder. Hvad enten du har brug for dækservice, bilsyn eller reparation, leverer vi konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er et lokalt anerkendt autoværksted og dækcenter med mange kunder fra Vejle, Hedensted, Fredericia, Give & omegn.

Alsidigt autoværksted i Vejle

På vores autoværksted har vi opbygget en veletableret forretning, og har speciale i forhandling af dæk. Med erfaring siden 1991 har vi udført en bred vifte af små og store reparationer, bilsyn og montering af dæk for vores kunder i Vejle, Hedensted, Fredericia, Give & omegn. Vores dygtige og faglærte mekanikere kan udføre service på alle mærker, modeller og årgange.

Vi kan klare alle reparationer

Hvis uheldet er ude, så start altid med at kontakte din lokale specialist, nemlig First Stop Vejle.
Vores mange års erfaring kommer dig til gode, da vi ved hjælp af know-how og det nyeste udstyr, hurtigt kan lokalisere og udbedre fejlen.
Alt laves efter aftalte pris, og med fuld garanti på alle brugte reservedele.

Vi kan f.eks. hjælpe med:

  • Skift af tandrem
  • Skift af bremser
  • Skift af udstødning
  • Ny kobling
  • Problemer med styretøjet
  • Synsklargøring
  • Ny køler

Hos First Stop Vejle behøver du kan køre ét sted hen når det kommer til dæk & auto reparationer

 

Vi forhandler alle de førende dækmærker

Øvrige services

Hos First Stop Vejle har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel