4-hjuls udmåling

Moderne teknologi der øger din køreglæde

Hvis du oplever, at din bil trækker lidt til siden eller har svært ved at rette op – så kan det være, at din bil har behov for 4-hjuls måling. 
Hos os tilbyder vi 4-hjuls måling med avanceret computer teknologi. Det tager blot 30 min. Udmålingen viser de nødvendige resultater for at sikre retningsstabiliteten på bilens dæk. Når vi justerer din bils retningsstabilitet, så sikrer vi os at bilen opretholder fabrikkens specifikationer. 

Du forbedrer din bils køreevne på tre områder:
– Sikkerhed
– Brændstofs forbrug
– Dækkene 

Hvad er en 4-hjulsudmåling?

Ved 4-hjulsmåling øger vi dine styreegenskaber, så du får en bedre komfort under kørsel. Brændstofs forbruget vil også falde, når dine dæk ikke længere kører skævt. Hvis dine dæk bliver slidt skævt, bliver de slidt hurtigere og det kræver derfor oftere køb af nye dæk. Ved 4-hjuls måling vil du spare penge på dæk, fordi dine dæk vil holde længere.
Ved en 4-hjulsudmåling / sporing kontrollerer vi om bilens hjul/styretøj har de korrekte indstillinger i forhold til bilproducentens specifikationer. Hvis indstillingerne ikke er korrekte justeres de.

Vi forhandler alle de førende dækmærker

Øvrige services

Hos First Stop Vejle har du altid fagfolk i ryggen.
Vi kan hjælpe med alt til bilen – ud over Dæk, Fælge & Autoservice, kan vi også hjælpe med

Olieskift

Forlæng levetiden på din motor og øg ydeevnen med et olieskift. Det søger også for din motor holder længere og giver bedre køreegenskaber. 

Autoreparationer

Uanset hvilke bilmærke og model din bil er, så tilbyder vi service og reparation af den. Hos os er kunderservice og kvalitetsarbejde i højsædet.

Bremseservice

Det er vigtigt at få efterset dine bremser jævnligt. En god fingerregel er, at få kigget dem igennem en gang årligt eller efter ca. 20.000 km. Lad os hjælpe 

A/C service

Din A/C kræver også service. med et effektivt A/C mindsker du tiden med duggede ruder og du får en bedre køleevne

4-hjuls udmåling

Undgå unødvendig slid på dine dæk med en 4-hjuls udmåling. På den måde er du sikret at dine dæk bliver slidt jævnt og lige hurtigt.

Dækopbevaring

Vil du gerne slippe for den besværlige fragt frem og tilbage når du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk? Tjek dem ind på vores dækhotel